Seven Soul Motion
Image default
Aanbiedingen

Drie zaken die de waarde van je huis verhogen

De één vindt het gekkenhuis op de woningmarkt, de ander niet. Dat zorgt online in de comments nog wel eens voor wat wrijving! Zonder wrijving geen glans hoor ik je denken; Spoiler alert, dat denken wij ook! En wat brengt glans? Waarde. Toegevoegde waarde vooral. Ga jij de verkopersmarkt op met jouw huis? En wil jij het maximale voor je huis krijgen? Met deze drie zaken weet je zeker dat jouw huis meer waard is!

 

Zonnepanelen

Heb jij recent zonnepanelen laten plaatsen? Mooi! Wist je dat – naast dat het op langere termijn voordelig is voor je portemonnee en het bijdraagt aan je energielabel – het ook de waarde van je huis verhoogt? Zonnepanelen zijn namelijk een investering die je niet zomaar ‘even los schroeft’. Zonnepanelen heb je in veel verschillende vormen en maten. Zo heb je glas-glas panelen die wat duurder zijn (maar ook veiliger!) maar ook chinese namaak die je voor een aantal tientjes op de kop tikt. Doordat zonnepanelen vaak maar voor één huis bestemd zijn, bijdragen aan groene energie, geschikt zijn om voor laadpalen én bijdragen aan de energierekening van de toekomstige bewoner zijn ze waardeverhogend! De nieuwe bewoners hoeft er namelijk niets aan te doen. Die zit niet met de jongens die hem installeren over de vloer, draagt bij aan een groenere wereld & profiteert gelijk zodra ze het huis betrekken. Dat is pas een win-win situatie! 

 

Horren

Horren zijn altijd op maat. Mocht je bij de bouwmarkt een stukje gaas kopen en die voor je raam spijkeren? Dan is die nog steeds op maat aangezien ze voor dat bepaalde raam bedoeld zijn. Normaliter laat je je horren op maat maken omdat ze dan in je raamkozijn passen. De nieuwe bewoners kunnen die gewoon laten zitten omdat ze functioneel zijn. Ze houden beestjes tegen! Wist je dat een huis volledig met horren uitgerust al snel honderden euro’s meer waard is?  

 

Isolatie

Isoleren is één van de eerste dingen die je gaat doen mocht je nog geen isolatie hebben. Spouwmuur moet bij veel huizen nog gebeuren en is daarom de kortste klap. Dit kan al vanaf enkele euro’s per kubieke meter. Een kleine investering voor grote winst! Want een huis met een hoger energielabel is al snel enkele duizenden euro’s meer waard!

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Lotspot copywriting