Seven Soul Motion
Image default
Eten en drinken

Notenmix van de hoogste kwaliteit

Welkom bij horecanoten, de noten groothandel van Nederland. In ons brede assortiment treft u vele nootsoorten. In dit artikel lichten we er een paar voor u uit. Wilt u liever zelf in ons online assortiment kijken, bekijk dan onze webshop. U hoeft geen lidmaatschap aan te maken  maar u kunt eenvoudig uw groot voordeelverpakkingen kiezen en bestellen. Door onze snelle bezorgservice heeft u snel de meest verse noten bij u in huis.

Pecan ontdekken

U kunt allereerst de pecan ontdekken. De pecannoot lijkt op de walnoot maar is iets zachter van smaak. De pecannoot valt onder de bruine noten door het bruine vliesje en is uitstekend in diverse gerechten en baksels te combineren. Ontdek bijvoorbeeld de pecan taart of pecan ijs!

Pistache voor de borrel

pistache noten zijn onwijs lekker voor bij de borrel. Daar kennen de meesten de pistachenoten van. Maar wanneer u er op gaat letten ziet u in steeds meer gerechten, baksels en natuurlijk in ijs de pistachesmaken terugkomen. Zo geniet u in diverse variaties van de heerlijke notensmaak van de pistache.

Pijnboompitten bij uitstek de favoriet

Dat pijnboompitten bij uitstek de favoriet zijn hoeven we u niet uit te leggen. Ze worden ook wel het witte goud genoemd. Zowel de rauwe verse pijnboompitten als de net even kort geroosterde pijnboompitten geven het gerecht een onwijze smaak boost.

Geroosterde pompoenpitten

Een van de meest opvallende pitten zijn de geroosterde pompoenpitten. Zeer verrassend en zeer uniek in elk gerecht. Probeer ze eens en u zult versteld staan van de verrassend lekkere smaak.

Welke keuze u ook maakt, ontdek de grootvoordeelverpakkingen in onze noten groothandel. Hiermee zit u niet snel zonder uw zeer geliefde en favoriete noten. Bestellen kan zeer makkelijk en eenvoudig en de levering is zo gedaan. Ondernemers in de horeca voorzien van de lekkerste noten voor de beste prijs, daar staan we voor bij horecanoten.nl

 

https://www.horecanoten.nl/