Seven Soul Motion
Image default
Eten en drinken

Welke sterke drank wil jij graag bestellen?

Ga jij voor een Ierse whiskey? Of ben je eerder een fan van een frisse Schotse whisky? Bij Huis Windels in Mechelen is het allemaal mogelijk. Deze speciaalzaak is reeds sinds 1875 bezig met het verkopen van tabak en sigaren en heeft zich doorheen de jaren uitgebreid met sterke dranken. Door hun aandacht voor kwaliteit en hun ruime aanbod van over heel de wereld, werden ze in 2020 nog bekroond tot beste whiskyshop van het jaar. Wanneer je dus graag sterke drank wilt bestellen, neem je het best eens een kijkje tussen het assortiment van deze experten.

Een Schotse delicatesse

Een van de meeste bekende sterke dranken is wellicht de Schotse whisky. Deze speciale delicatessen zijn al jaren een favoriet onder de echte kenners. De drank, die je eenvoudig via de online shop kan bestellen, is gedroogd in turfovens. Deze methode is exclusief voor de Schotse variant en het zorgt voor de typische rokerige smaak van de whisky. Wanneer je ervoor kiest om deze whisky bij Huis Windels te kopen, reken je erop dat ze minstens drie jaar op vat hebben gerijpt. Naast de leeftijd van de drank, kan je kiezen voor verschillende merken. Er zijn namelijk honderden distilderijen in Schotland die elks bekend staan om hun eigen smaak en aroma. Ga je bijvoorbeeld voor een Black Bottle? Of is een Monkey Shoulder of Nomad eerder jouw smaak? Je kan in de speciaalzaak zelfs het bekende merk Douglas Laing Glen Garioch bestellen. Geen enkel van deze bekende merken kan namelijk ontbreken in een familiezaak met zoveel ervaring.

Plaats je bestelling vandaag nog

Kan je niet langer wachten om deze drank te bestellen? Ga dan snel naar hun online shop om je favoriete Schotse whisky te kopen. Vanaf 200 euro geniet je bovendien van gratis verzending. Wil je graag nog andere sterke dranken bestellen? Dan staan deze experten altijd voor je klaar met een heel assortiment dat uit alle hoeken van de wereld komt. Neem dus vandaag nog contact op met hen voor meer informatie.

https://windelsspirits.be/