Seven Soul Motion
Image default
Hobby en vrije tijd

Beleef een spannende escape game

Als een van de betere groepsactiviteiten kan je weinig verkeerd doen met een escape game. Zowel jong als oud kan hier helemaal in opgaan. Aan de hand van vele puzzels en raadsels moet je binnen een bepaald tijdsbestek zien te ontsnappen. In Mechelen is De Gouden Kooi wel hiervoor de place to be. Zowel als personeelsuitje of als familieactiviteit reikt deze organisatie mooie opties aan. Heb jij zin om je helemaal in te leven in dit unieke avontuur? Stel dan je groep samen en reserveer een escape game bij deze specialist!

De ultieme groepsactiviteit

Een escape game is een voortreffelijke manier om je tijd te spenderen omdat het vele verschillende aspecten behandeld. Het kan namelijk uitstekend dienen als teambuilding, aangezien je gecoördineerd en georganiseerd de raadsels moet oplossen zonder dat je oog verliest op het grotere geheel. Daarnaast heeft iedereen in de groep ook een andere rol. Waar iemand goed is in het oplossen van puzzels kan iemand anders weer beter zijn in het leggen van linken of het zoeken naar bepaalde objecten. Samenwerking is cruciaal en als het lukt, zal je zeker sterker als groep uit de deuren van de escape room komen. Werkelijk iedereen zal het naar zijn zin hebben.

Maak je keuze en reserveer

Om er zeker van te zijn dat jouw gezelschap in de escape game van De Gouden Kooi mag, is het verstandig om tijdig te reserveren. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende rooms die telkens een ander thema hebben. Zo kun je op een grensverleggende ruimtereis gaan of je wanen in de huid van een meesterdief tijdens een overval. De thema’s zijn zodanig gemaakt dat iedereen wel iets vindt wat hij/zij leuk vindt. Lees meer over de verschillende opties, kies een tijd en datum en plaats alvast je reservatie. Dan mag je je al klaarstomen voor een mooie uitdaging!

https://degoudenkooi.be/