Seven Soul Motion
Image default
Mode en Kleding

Bouwkleding voor de professional online kopen

Bouwkleding dat tegen een stootje kan!

De bouwsector loopt storm in Nederland. Waar je ook kom, er wordt intensief gewerkt aan nieuwe projecten aan rail- en infra, maar ook vooral veel woningbouw. De bouw is een sector dat altijd ‘aanstaat’, immers alles moet doorgaan om tijdig projecten af te krijgen én om aan de toenemende woningvraag te voldoen.

Bij Workwear24 hechten we veel waarde aan goed uitgerust kledingpakket voor de professional. Daarom vind je bij ons uitstekende werkkleding voor de bouw dat voldoend aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften, maar vooral gewoon heel veilig is en functioneel gedragen kan worden. Wij verkopen onze werkkleding online in onze webshop. Hier heb je de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod aan werkbroeken, werkjassen, tuinbroeken en shirts. Onze workwear collectie zijn niet alleen sterk, maar zeker ook uitgerust met functionele details. Duimstokzakken, meestal van Cordura, hamerlussen, spijkerzakken, ruime binnenzakken, telefoonzakken enzovoort. Door de functionele details is het zeer prettig werken in de kleding van Workwear24!

Door Corona, extra voorraad zorgkleding

De corona pandemie heeft veel teweeg gebracht en vooral in de zorg zijn flinke klappen gevallen. Het Covid-19 virus heeft laten zien hoe kwetsbaar onze zorgstelsel is en dat het alle hens aan dek is. Om zorgmedewerkers zo goed mogelijk te bedienen hebben wij bij Workwear24 altijd een voldoende voorraad kleding en accessoires beschikbaar die we snel kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan:

Ben je van plan groot in te kopen als zorginstelling? Neem dan contact op via info@workwear24.nl of bel ons op 0546-601646 voor een voorstel op maat. In dit soort gevallen kunnen we extra scherpe prijzen hanteren voor zorg en MKB.

Veilige werkoveralls bestellen online

Zoekt u professionele werkkleding die geschikt zijn in iedere situatie? Dan is een werkoverall altijd een must. De werkoveralls van Workwear24 worden gekenmerkt door een hoge functionaliteit en kwaliteit. Onze werkoveralls hebben verschillende details en zijn leverbaar in alle denkbare maten en zelfs in vele trendy kleuren. Zo vind je altijd een overall dat voldoet aan je wensen.

Natuurlijk denken we al vooruit en vergeten we enkele praktische zaken niet zoals borstzakken, voorzakken, binnenzakken en bovenbeenzakken voor het opbergen van gereedschap en andere persoonlijke eigendommen. Ook verkopen we werkoveralls met kniezakken , zodat u de knieën beschermd blijven voor een hoog comfort gedurende de werkdag.

Werkkleding online kopen vanaf 1 stuk

Waar doorgaan je gebonden bent aan grote inkoop hoeveelheden, kun je bij Workwear24 bestellen vanaf slechts 1 stuk. Dat is niet alleen heel handig, het is daarmee ook geschikt voor de ZZP en zelfs particulieren die zelf graag ervan houden om te klussen. Denk aan handige shirts, werkschoenen, werksokken of een goed ventilerende werkshirt. Je vindt het allemaal online en bij besteding van €45,- excl. btw rekenen we gratis verzendkosten in Nederland.

Bedrijfskleding voor alle bedrijfstakken

Shop online de beste bedrijfskleding voor elke branche. Online kun je eenvoudig online via de branche de best bijpassende kledingstukken vinden en direct bestellen. Zo maken wij het voor professionals eenvoudig om de juiste kledingstuk te vinden!

https://www.werkkleding-workwear24.nl/