Seven Soul Motion
Image default
Vakantie

Camping Slovenië

Als je bezig bent een kampeervakantie te plannen zijn er een paar belangrijke zaken om rekening mee te houden. Allereerst natuurlijk je vakantiebestemming. Die moet een mooie natuurlijke omgeving bieden, om echt tot rust te kunnen komen. Tegelijkertijd moet er in de omgeving wel wat te beleven zijn. Het andere aandachtspunt is het kiezen van de camping. Je kunt op honderden campings terecht, maar slechts een deel van de campings biedt je voldoende gemak, comfort en faciliteiten.

Kom je er (nog) niet uit? Laat ons je dan attenderen op de luxe camping in Slovenië.

Slovenië als vakantieland

Slovenië is een relatief rustig vakantieland, dat rijk is aan imponerende natuurgebieden. Meren, rivieren, bergen en dorpen strijden met elkaar om jouw aandacht. Er is meer dan genoeg om te bekijken dus. Lekker wandelen (of hiken) door het Nationale Park, of fietsen door de wijngaarden. Slovenië heeft het allemaal.

Perfect vakantieweer

Wat Slovenië ook zo aantrekkelijk maakt is het vriendelijke landklimaat. In de zomer mag je vertrouwen op lekkerveel stralende zonneschijn. In Slovenië is het `s zomers dan ook lekker warm. 25-30 graden is er geen uitzondering.

Betaalbare vakantie

De bekende vakantiebestemmingen in Europa zijn tegenwoordig amper te betalen. Probeer maar eens een rosé te bestellen op Las Ramblas (Barcelona) of een kopje espresso nabij de St. Pieter in Rome. In Slovenië hoef je niet te stressen over de prijzen, want in dit heerlijke vakantieland is alles nog lekker betaalbaar.

Luxe camping in Slovenië

Omdat Slovenië heeft gekozen voor kwaliteit (in plaats van massatoerisme) zijn de vakantie-accommodaties in dit land bijzonder goed. Wil je niet alleen een camping met perfecte faciliteiten, maar ook een camping accommodatie die al kant en klaar voor je is ingericht? Boek dan je vakantie in Slovenië via www.glampings.nl.

Alle campings in Slovenië zijn samengebracht op één speciale pagina. Elk van de campings hebben wij eigenhandig gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij onze kwaliteitsgarantie boek jij met een gerust hart je volgende vakantie in Slovenië.