Seven Soul Motion
Image default
Vakantie

Het beste vervoer voor al uw dagreizen

De Reisvogel uit Waregem in de provincie West-Vlaanderen is de perfecte partner voor al uw dagreizen. Deze dienstverlener voor busreizen regelt vervoer in alle vormen en maten. Dagreizen en uitstappen zijn enorm populair bij diverse gezelschappen. Scholen, sportgroepen en jeugdverenigingen doen maar al te graag beroep op deze vervoersspecialist. Maar ook ouderenorganisaties zijn tevreden over de luxueuze en ruime autocars van deze specialist. U kunt deze vervoersmaatschappij ook inhuren voor verrassingsreizen of meerdaagse reizen. Weet u niet welke bestemming u moet kiezen? De ervaren chauffeurs kennen een heleboel leuke plaatsen en geven u graag advies. Het hele team staat steeds voor u klaar.

Comfortabele autocars en ervaren chauffeurs

Deze vervoersmaatschappij beschikt over 13 autocars en 20 ervaren chauffeurs die uw groep met zorg vervoeren en veilig op de bestemming afzetten. Stap aan boord van de comfortabele bussen en geniet van een ontspannende reis. De moderne autocars van deze vervoersspecialist zijn uitgerust met airco zodat u ook tijdens de hete zomermaanden comfortabel kunt reizen. Verder is er ook steeds een toilet, koelkast, tv en dvd-speler aan boord. De bussen zijn dus uiterst geschikt voor lange en verre reizen. Kruipt u liever zelf achter het stuur? Dan is het ook mogelijk om bij deze vervoersspecialist een karaktervolle minibus te huren. Krijgt u graag al een idee over hoe de autocars en minibussen eruit zien? Op de website kunt u het fotoalbum bekijken. Klaar om te vertrekken?

Neem contact op met de medewerkers en boek uw vervoer

Wilt u bij De Reisvogel een autocar boeken voor uw dagreizen in West-Vlaanderen? Neem dan ruim op voorhand contact op met de medewerkers om een autocar te boeken. Zo bent u er zeker van dat er nog een bus vrij is op de datum van uw dagreizen. Heeft u specifieke vragen of speciale wensen? Neem dan telefonisch contact op met deze vervoersmaatschappij. Heeft u op voorhand graag een idee van de prijzen? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan.

https://www.reisvogel.be/