Seven Soul Motion
Image default
Vakantie

Glamping in juni

Wie heeft eigenlijk ooit verzonnen dat je in de zomervakantie op vakantie moet? Als je niet afhankelijk bent van de schoolvakanties, kun je op vakantie wanneer je maar wilt. En als je kiest voor een mooie glamping zit je ook in het laagseizoen prima. Ga bijvoorbeeld eens in juni naar de glamping. In die maand is het nog lekker rustig, terwijl over het algemeen het weer al heerlijk is.

Wat is glamping?

Glamping is een vorm van kamperen, maar dan in luxe. Geen gerommel met tentstokken, haringen en scheerlijnen, maar een ruime en robuuste safaritent, een lodge of huisje, dat van alle gemakken is voorzien. Je hebt de beschikking over echte bedden, meubilair en een eigen (eenvoudige) keukentje. Vaak heb je zelfs privé sanitair.

Wat kun je in juni van een glamping verwachten?

Wat gemak en comfort doet glamping in juni echt niet onder voor de vakantiebeleving in het hoogseizoen. Sterker nog, glamping in juni is een stuk relaxter, al is het maar omdat het veel minder druk is dan in juli en augustus.

Grijp die kans en verken in juni de Veluwe vanuit je eigen safaritent, boek die Wellnesslodge met sauna in Overijssel of safaritent in de Belgische Ardennen.

Makkelijk glamping in juni boeken

Juni is al vlakbij, dus je hebt niet de tijd om hele weken te zoeken naar fijne glamping accommodaties waar je in juni terecht kunt. Gelukkig hebben wij dat al gedaan. De beste mogelijkheden voor glamping in juni hebben we een speciaal plekje op onze site gegeven. Kies je glamping, boek direct en jullie gaan in juni even lekker genieten.