Seven Soul Motion
Image default
Sport

Een leuk cadeau voor kerst; een voetbaltenue!

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Dit betekent dat je alvast na kunt gaan denken over lekkere kerstmaaltijden. En over leuke kerstcadeaus voor bijvoorbeeld jouw kinderen, jouw partner of een broer/zus. Moet jij een leuk cadeau verzinnen voor iemand die voetbalfan is? Dan hoef je eigenlijk niet langer na te denken; een leuk voetbaltenue doet het namelijk altijd goed.

Ongekend veel keuze

Weet je wat een groot voordeel van een voetbaltenue is? Dat je echt ongekend veel keuze hebt. Zo kun je kiezen voor een voetbaltenue van één van de vele professionele clubs, maar ook voor een tenue van één van de landen. Zo is een voetbaltenue van bijvoorbeeld Spanje, Italië of het Nederlands Elftal een super leuk cadeau.

Is de ontvanger van het cadeau fan van een specifieke club? Dan is het uiteraard voor de hand liggend om voor een tenue van die club te gaan. Maar, ga je dan voor het thuistenue, voor het uittenue of voor het derde tenue? Als het een grote club betreft, heb je wellicht ook nog de keuze voor een speciaal Champions League tenue. Je hebt al met al meer dan voldoende keuze.

Een voetbaltenue of alleen een voetbalshirt?

In de wereld van voetbaltenues kun je dus veel kanten op. Dit is te danken aan het uitgebreide aanbod, maar ook aan de verschillende soorten tenues. Zo kun je bijvoorbeeld voor een compleet voetbaltenue gaan; een shirt, een broekje en bijpassende sokken. Vind je deze sokken eigenlijk niet nodig? Dan kun je ook alleen voor een shirt en broekje kiezen.

Vind je het broekje ook niet zo leuk om te geven? Dan kun je uiteraard ook alleen voor het voetbalshirt kiezen. Maak een goede vergelijking Wil jij iemand verrassen met een gaaf voetbaltenue? Maak dan voor jezelf een goede vergelijking:

–      Welke club of welk land: dit is eigenlijk de eerste keuze die je moet maken.

–      Welk soort tenue: ga je voor het thuis-, uit- of derde tenue?

–      Compleet tenue of niet: ga je voor het complete tenue? Of wil je alleen een tof voetbalshirt geven?

–      Maat: kijk tenslotte goed naar de maat. Het advies is om hierbij de maattabel raad te plegen.