Seven Soul Motion
Image default
Verbouwen

Bold smart lcok

Bold Smart Lock is een slim deurslot dat is ontworpen om het gemakkelijker en veiliger te maken om uw huis te betreden. Het slot maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals bluetooth en wifi, om u een veilige, gemakkelijke en intuïtieve toegang tot uw huis te bieden.

Kenmerken Bold slot

Een van de belangrijkste kenmerken van Bold Smart Lock is de mogelijkheid om het slot te ontgrendelen met uw smartphone. Het slot is uitgerust met bluetooth- en wifi-technologie, waardoor het gemakkelijk en snel verbinding kan maken met uw smartphone. Met de Bold-app op uw smartphone kunt u het slot ontgrendelen zonder dat u een fysieke sleutel nodig heeft. Dit is niet alleen handig, maar ook veilig omdat u niet meer hoeft te zoeken naar uw sleutel of deze kwijt kunt raken.

Bold Smart Lock biedt ook een aantal beveiligingsfuncties die het slot veilig maken tegen inbraak. Het slot maakt gebruik van AES-encryptie om ervoor te zorgen dat de communicatie tussen uw smartphone en het slot veilig is. Het slot is ook voorzien van een ingebouwde alarmfunctie die u waarschuwt als er een ongeautoriseerde poging wordt gedaan om het slot te ontgrendelen. Het slot wordt ook geleverd met een noodstroomvoorziening, zodat u het slot kunt blijven gebruiken in geval van een stroomstoring.

Voordeeel van een smart lock zoals Bold

Een ander voordeel van Bold Smart Lock is dat het gemakkelijk te installeren is. Het slot wordt geleverd met een installatiekit en een handleiding die u stapsgewijs door het installatieproces leiden. U kunt het slot in de meeste gevallen in minder dan 15 minuten installeren, zonder dat u speciale vaardigheden of gereedschappen nodig heeft.

Bold Smart Lock is ook compatibel met andere slimme apparaten. U kunt het slot bijvoorbeeld integreren met slimme thermostaten of verlichtingssystemen om uw huis nog gemakkelijker te automatiseren. Met de Bold-app op uw smartphone kunt u deze apparaten bedienen en uw huis op afstand beheren.

Een ander voordeel van Bold Smart Lock is dat u verschillende toegangsniveaus kunt instellen voor verschillende gebruikers. U kunt bijvoorbeeld uw gezinsleden toegang geven tot het slot, terwijl u de toegang voor andere mensen kunt beperken. Dit is vooral handig als u bijvoorbeeld tijdelijk iemand toegang wilt geven tot uw huis, zoals een huishoudster of een huurder.

Kortom, Bold Smart Lock is een geavanceerd deurslot dat veel voordelen biedt. Met de mogelijkheid om het slot te ontgrendelen met uw smartphone, beveiligingsfuncties, eenvoudige installatie, compatibiliteit met andere slimme apparaten en de mogelijkheid om verschillende toegangsniveaus in te stellen, biedt Bold Smart Lock een veilige, gemakkelijke en intelligente manier om uw huis te betreden.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/smartlocks/bold-smart-lock/