Seven Soul Motion
Image default
Verbouwen

SKG 3* deurcilinders

Sloten

Deurcilinders zijn een belangrijk onderdeel van de beveiliging van je woning, maar helaas zijn niet alle cilinders even veilig. Sommige cilinders zijn gemakkelijk te forceren en kunnen daardoor een risico vormen voor de veiligheid. Als je twijfelt of je huidige cilinders veilig genoeg zijn, is het verstandig om ze te laten vervangen door SKG 3 deurcilinders.

SKG slot

Een SKG slot deurcilinder is ontworpen om extra beveiliging te bieden en is getest en goedgekeurd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Dit betekent dat deze sloten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn bestand tegen zowel mechanische als krimptrekkingspogingen. Bovendien zijn de SKG 3* cilinders voorzien van een driepuntssluiting, wat betekent dat er drie verschillende vergrendelingen zijn die zorgen voor extra veiligheid. Als je je huidige cilinders wilt vervangen door SKG 3* deurcilinders, dan kun je terecht bij onze website. Wij bieden een ruime selectie van deze cilinders van verschillende merken, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij jouw behoeften past. Bovendien kunnen wij je helpen bij het kiezen van de juiste cilinders en bieden wij professionele montageservices om ervoor te zorgen dat uw cilinders op de juiste manier worden geïnstalleerd. Bezoek onze website vandaag nog en ontdek welke cilinders het beste bij je passen.

Hoe werkt een SKG 3* deurcilinder?

Een SKG 3* deurcilinder werkt door middel van een driepuntssluiting. Dit betekent dat er drie verschillende vergrendelingen zijn die de deur op verschillende plaatsen afsluiten. De cilinder zelf is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van een bijzonder hoogwaardig slot. Wanneer de deur met de cilinder wordt afgesloten, worden de drie vergrendelingen geactiveerd. Deze vergrendelingen zijn ontworpen om te weerstaan aan mechanische en krimptrekkingspogingen, waardoor het moeilijker is om de deur te forceren. Bovendien is de cilinder voorzien van een stevige cilinderkern, die extra beveiliging biedt tegen breekpogingen. Als de deur van het slot gehaald wordt, moeten alle drie de vergrendelingen worden geopend voordat de deur kan worden geopend. Dit maakt het moeilijker voor indringers om de deur te forceren en biedt jou extra veiligheid in uw woning. Kortom, een SKG 3* deurcilinder werkt door middel van een driepuntssluiting en is ontworpen om extra beveiliging te bieden tegen mechanische en krimptrekkingspogingen. Bovendien is de cilinder voorzien van een stevige cilinderkern die extra beveiliging biedt tegen breekpogingen.

https://mc-cilinder.nl/