Seven Soul Motion
Image default
Verbouwen

Vloeren en Tegelwerken

Vloeren en Tegelwerken

Vloerwerken Danny Wouters heeft met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied in muurtegels, badkamers, chapewerken, natuursteen, tuinwerken, vloeren, terrassen en opritten. Het is een persoonlijk familiebedrijf uit het Belgische Heist-op-den-Berg. Ze zijn gespecialiseerd in totaalprojecten voor zowel binnen als buiten het huis en bedrijf. Door persoonlijk contact zijn de diensten goedkoper en overzichtelijker voor de klant. In dit artikel bespreken we drie van hun diensten.

Tegelwerken

Bij het zetten van tegels is de kans groot dat er fouten worden gemaakt. Het is een precies werkje dat je het beste door een ervaren tegelzetter uit kan laten voeren. De specialisten van Danny Wouters kennen de kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat wanden volledig waterdicht zijn voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in keukens als badkamers zorgen ze ervoor dat het eindresultaat van de tegelwerken strak en volledig naar uw wens zal zijn.

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters hebben ervaring met alle technieken van het vloeren. Geen enkele soort ondergrond is een probleem. Ze werken samen met veel fabrikanten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die komen kijken bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het pur- en chapewerken geven ze niet uit handen. Daardoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totale plaatje.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloeren zoals laminaat, tegels of parket geplaatst kan worden. Het is belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan een chape gebruiken om de vloerbelasting op een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat een chape uw vloer het liefst zo lang mogelijk moet kunnen blijven dragen, is het zeer verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket voor chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken. Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

http://vloerwekenwouters.be

Gerelateerde artikelen

Ontdek zowel zakelijke als particulieren de beste kwaliteit in verhuizingen en opslag

Wat voor afval mag er in een big bag?

Offerte ramen en deuren