Seven Soul Motion
Image default
Verbouwen

Ontdek zowel zakelijke als particulieren de beste kwaliteit in verhuizingen en opslag

Wanneer het zakelijk voor de wind gaat betekent dit vaak beweging in de locatie van het bedrijf. Een bedrijf dat te maken krijgt met groei maakt met regelmaat een verhuizing mee. Dat begint klein maar wanneer de zaken steeds beter gaan is vaak een efficiëntere ruimte nodig. De kantoor of fabrieksinrichting waaruit de zaak bestaat wordt keer op keer meeverhuisd. Dan is het dus zaak dat de verhuizing vlekkeloos verloopt zonder al te veel gedoe. Dat is precies waar van Gastel verhuizingen in uitblinkt. Meedenken, efficientie toepassen en uitvoering. Wie wil dat nou niet?

Advies op maat: wel zo fijn met opslag mogelijkheden

Bij van Gastel verhuizingen wordt door de erkende verhuizers samen met de klant gekeken naar het totaal plaatje van een verhuizing. Is er voldoende materiaal, wat is er nog extra nodig en wanneer de ruimte leeg is, moet de ruimte dan nog volledig kaal gemaakt worden? Is er een opslag nodig bijvoorbeeld met een verhuizing van de opslag in Roosendaal  naar de nieuwe locatie in Bergen op Zoom? Allemaal vragen waar van Gastel verhuizingen advies in geeft én ook daadwerkelijk de uitvoering voor doet. Alles zodat de klant geen gekke vragen achteraf krijgt en met een tevreden blik terugblikt op de verhuizing. Tevens is er een opslag in Bergen op Zoom, praktisch, efficiënt en klant gericht!

Beveiligde en verwarmde opslag naar keuze

Ook de vragen over kostbare spullen verpakken, transport van grote meubels of inboedel past naadloos in het aanbod dat van Gastel Verhuizingen heeft. De oprichting begon in Roosendaal en hierbij is tevens een kwalitatieve opslag in Roosendaal om ervoor te zorgen dat u geniet van totale ontzorging. Geen vraag is te gek, en voor elk probleem is er een oplossing. Vraag snel de offerte aan en ga direct aan de slag. Graag tot snel!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/